KLM verwelkomt Stephen Emmer als muzikale hoofdgast

Spotlight In The Sky

Amsterdam, 10 oktober 2017 - Stephen Emmer is vanaf nu de muzikale hoofdgast op alle internationale vluchten van KLM in het laatste kwartaal van 2017. In een speciaal entertainment programma genaamd KLM Spotlight vertelt hij over zijn leven en carrière. Een zorgvuldig gekozen selectie van zijn gehele muzikale repertoire wordt letterlijk uitgezonden naar reizigers over de hele wereld.

read more

KLM verwelkomt Stephen Emmer als muzikale hoofdgast

RTL5 On-Air Huisstijl 2017

eStation heeft onlangs de huisstijl van RTL5 opgefrist. Beluister het complete RTL5 Huisstijl 2017 pakket op Soundcloud.

RTL5 On-Air Huisstijl 2017

Cartoon Network Live! Heroes Unite

Stephen Emmer Music Director

The show is directed by award-winning director and choreographer Bart Doerfler, known for his work on The Wizarding World of Harry Potter at Universal Studios Hollywood and companies such as The Walt Disney Company. Besides Doerfler, the creative team consists of Stephen Emmer (musical director), Cynthia Nordstrom (costume designer), David Smeets (lighting designer) and Marinus de Graaf (set designer) and Michael Al-far (video content designer).

read more

Cartoon Network Live! Heroes Unite

RTL Corporate 2017

Stephen Emmer Sound Design

eStation heeft onlangs een compleet nieuw sound design gemaakt voor RTL Corporate. Beluister het complete RTL Corporate pakket op Soundcloud.

RTL Corporate 2017

RTL Boulevard

2016 Rebrand

RTL Boulevard heeft afgelopen jaar een nieuw jasje gekregen. eStation was wederom verantwoordelijk voor de nieuwe tune en het bijbehorende programma pakket. Check hier de nieuwe RTL Boulevard leader.

RTL Boulevard

Holiday on Ice 'Believe'

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Stephen Emmer en zijn eStation team wederom de volledige supervisie krijgen over de productie van de muzikale soundtrack voor de internationale Holiday On Ice show. 

De choreografie van 'Believe' komt voor rekening van niemand minder dan de Britse olympisch- (1984) en meervoudig wereldkampioen (1981, 1982, 1983, 1984) kunstschaatsen Christopher Dean.

Voor Stephen wederom een absolute eer alsook een uitermate creatieve en opwindende uitdaging. Na het eerdere succes van 'Speed' (2012), 'Platinum' (2013) en 'Passion' (2015) is dit voor Stephen alweer zijn 4e 'job' als Music Director voor het internationaal vermaarde Holiday On Ice.

Holiday on Ice 'Believe'

Buma MIM 2015

Moderator

Op dinsdag 12 mei 2015 vindt de jaarlijkse Buma Music In Motion (BMIM) conferentie plaats. Dit jaar is eStation eigenaar Stephen Emmer, als mede oprichter van BMIM, moderator van het panel 'From Band to Screen 2'. Dit alles om 14.05 uur in de Concertzaal van het Tolhuistuin complex.

Het panel bestaat uit Djurre de Haan (bekend van Akward I en o.a. Aanmodderfakker, Beestie Boys), Roald van Oosten (bekend van Ghost Tucker en o.a. Groenland, De Van Waveren Tapes) en Torre Florim (bekend van De Staat, en o.a. FIFA ’14, Hollands Hoop).

Meer info: Buma Music In Motion Website

Buma MIM 2015

Buma Music in Motion

12 Mei 2015, Amsterdam

Dit is de promo voor de Buma Music in Motion Conference 2015 waar wij we de muziek en het sounddesign voor hebben gecreëerd. Klik op de Buma Music in Motion regel hierboven om het filmpje af te spelen.

 

Buma Music in Motion