RTL Boulevard

2016 Rebrand

RTL Boulevard heeft afgelopen jaar een nieuw jasje gekregen. eStation was wederom verantwoordelijk voor de nieuwe tune en het bijbehorende programma pakket. Check hier de nieuwe RTL Boulevard leader.

RTL Boulevard

Hofleverancier journaal tunes

60 Jaar NOS Journaal

Al 60 jaar is het NOS Journaal voor miljoenen kijkers het meest betrouwbare nieuwsprogramma van de Nederlandse televisie. In een speciale aflevering brengt de Reünie de makers van het NOS Journaal over de afgelopen 60 jaar bij elkaar.

 

read more

Hofleverancier journaal tunes

Twee Dingen interview

30 jaar, meer dan 500 tunes

Elles de Bruin interviewt Stephen Emmer in Twee Dingen (Omroep MAX) op NPO 1.

read more

Twee Dingen interview

Holiday on Ice 'Believe'

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Stephen Emmer en zijn eStation team wederom de volledige supervisie krijgen over de productie van de muzikale soundtrack voor de internationale Holiday On Ice show. 

De choreografie van 'Believe' komt voor rekening van niemand minder dan de Britse olympisch- (1984) en meervoudig wereldkampioen (1981, 1982, 1983, 1984) kunstschaatsen Christopher Dean.

Voor Stephen wederom een absolute eer alsook een uitermate creatieve en opwindende uitdaging. Na het eerdere succes van 'Speed' (2012), 'Platinum' (2013) en 'Passion' (2015) is dit voor Stephen alweer zijn 4e 'job' als Music Director voor het internationaal vermaarde Holiday On Ice.

Holiday on Ice 'Believe'

Buma MIM 2015

Moderator

Op dinsdag 12 mei 2015 vindt de jaarlijkse Buma Music In Motion (BMIM) conferentie plaats. Dit jaar is eStation eigenaar Stephen Emmer, als mede oprichter van BMIM, moderator van het panel 'From Band to Screen 2'. Dit alles om 14.05 uur in de Concertzaal van het Tolhuistuin complex.

Het panel bestaat uit Djurre de Haan (bekend van Akward I en o.a. Aanmodderfakker, Beestie Boys), Roald van Oosten (bekend van Ghost Tucker en o.a. Groenland, De Van Waveren Tapes) en Torre Florim (bekend van De Staat, en o.a. FIFA ’14, Hollands Hoop).

Meer info: Buma Music In Motion Website

Buma MIM 2015

Buma Music in Motion

12 Mei 2015, Amsterdam

Dit is de promo voor de Buma Music in Motion Conference 2015 waar wij we de muziek en het sounddesign voor hebben gecreëerd. Klik op de Buma Music in Motion regel hierboven om het filmpje af te spelen.

 

Buma Music in Motion